Zet alvast een kruisje in je agenda voor de Gerard van Westerloolezing op 27 september met de gerenommeerde Amerikaanse journalist Patrick Radden Keefe. Binnenkort komt de Nederlandse vertaling van zijn nieuwe boek uit: Het Pijnstillerimperium: de geheime familiegeschiedenis achter de opiatencrisis. Een onthullend en razend interessant boek over de Sackler-familie en de wereld van verslavende opiaten (en tegelijk een aanklacht tegen de hebzucht van superrijken).

Dit keer geen livestream, maar “gewoon” in een zaaltje: in levende lijve een lezing en ontmoeting met een inspirerende verhalende journalist, zoals je ‘m van ons gewend bent. We kunnen niet wachten jullie weer te zien!

Je kunt Keefe kennen van zijn werk voor The New Yorker, Slate, BBC of zijn bestseller Say Nothing. Wil je daar meer over weten? Luister dan onze podcast met hem over de ins en outs van het bestsellerschrijven.

Details
Gerard van Westerloolezing
27 september
19.30 uur
Singelkerk te Amsterdam, achteringang via Herengracht 431

Kaarten
Exclusieve kaartverkoop voor Vrienden van Stichting Verhalende Journalistiek tot en met 10 september, daarna vrije kaartverkoop.

Vrienden + studenten: €10,- inclusief BTW
normaal: €15,- inclusief BTW

Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.